top of page

Hur får man attraktionslagen att fungera?


En vanlig blockering när det kommer till attraktionslagen och att manifestera sina drömmar handlar inte så mycket om hur attraktionslagen fungerar eller att man "gör fel" när man försöker manifestera. Det handlar snarare om att man faktiskt inte tar sig tiden att be universum om sina önskningar. Med detta menar jag att verkligen känna in känslan av sina önskningar.


Som du kanske vet talar universum inte samma språk som det vi talar när vi använder ord, utan istället använder universum vibrationer. För att tala universums språk behöver du prata genom vibrationer, dvs känna känslan av dina drömmar innan du faktiskt har dem i din verklighet. Eftersom vi vet detta och ändå inte tar oss tiden att skicka iväg beställningen till universum, vad är det då som stoppar oss?


Jag menar, om du är säker på att attraktionslagen

fungerar, då borde du väl göra allt du kan för att känna känslan av din dröm varje dag?


Är det något som gör att du inte tar dig tiden, energin eller tillfället att sätta intentioner, visualisera, eller höja din frekvens till känslan av det du vill uppnå? Du är inte ensam!


Våga visualisera

Ofta sitter våra blockeringar i någon slags rädsla eller misstro. Något som gör att vi inte tillåter oss själva att visualisera den verkligheten vi drömmer om. Vi fastnar liksom längs vägen när vi försöker visualisera och känna in slutkänslan. Det kan vara att tankar stoppar en längs vägen. Det kan vara påhittade "måsten". Hinder vi tror vi måste ta itu med för att vi ska kunna få vår önskan eller kanske det berömda "men hur?". Detta gör att vi inte känner slutkänslan, utan istället en slags uppgivenhet och förvirring, något som i sin tur skapar mer uppgivenhet och förvirring och gör att vi står kvar och stampar på samma ställe där vi startade.


Jag vill därför utmana dig att tänka till sluttanken. Om något skulle dyka upp längs vägen, fråga då dig själv "Är du redo?

Nu kommer frågan som allt egentligen handlar om. Är du verkligen redo att få din önskan uppfylld? Jag menar, är du redo just precis nu? Om det råkar vara så att du just nu inte har lust eller ork att visualisera och känna in känslan av din dröm, fråga då dig själv "hur vet jag att jag är redo att känna känslorna som målet kommer att ge dig om jag inte är redo att känna känslorna nu?"


Genom att inte känna känslan av din dröm redan nu signalerar du alltså till universum att du inte är redo att känna känslan och alltså inte redo för att din dröm ska bli verklighet.


Så frågan är ju, om du inte har lust att visualisera eller känna in känslan av att t.ex. vara rik just precis nu, hur vet du att du faktiskt vill vara rik? Varför inte uppleva den känslan så ofta du bara kan?


Om du nu känner att "jo, men jag är faktiskt redo att skicka iväg min önskan till universum" så gör då visualiseringsövningen i slutet av blogginlägget "Hur manifesterar man pengar?".
Vill du lära dig manifestera med lätthet?


Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få mitt gratis manifesteringskit som hjälpt över 300 andra att manifestera sina drömmar.


Comentarios


17.png
produktblad ur manifestering övningar

GRATIS MANIFESTERINGS KIT

Attraktionslagen övningar som hjälper dig manifestera pengar, kärlek, drömjobb eller andra härligheter in i ditt liv.

bottom of page