top of page

FRIDA ERICSSON

Manifesteringscoach & medveten skapare

Manifestera din önskan.png

Hej där!

Jag heter Frida och det är jag som driver FreedomByFrida. En plats där jag delar med mig av 7 års kunskap och erfarenhet inom Attraktionslagen, manifestering och det undermedvetna sinnet.

 

Jag hjälper personer som Dig att använda att ändra sitt mindset och manifestera det liv de drömmer om.

"FRIHET ÄR ATT SKAPA EXAKT DET LIV MAN VILL LEVA"

Min resa inom personlig utveckling kickade igång för 7 år sedan. Jag hade en utomkroppslig upplevelse som fick mig att se helt nytt på livet. Det jag hade hört så många gånger förr: "Man lever bara en gång." landade plötsligt på riktigt.

​Jag fick en uppenbarelse om att "allt var sammankopplat" och började söka svar. Jag hittade därigenom Eckhart Tolle och kort därefter Abraham Hicks.

 

Jag tog ett djupdyk i Attraktionslagen och insåg att allt jag tidigare trott var "andras fel" egentligen bara var ledtrådar till var jag lagt fokus och att jag hade möjligheten att välja. Att jag kunde bestämma hur jag ville tänka och på så vis hur jag ville leva. Vilken power, vilken frihet!

 

Jag lärde mig att kalibrera mina tankar, ändra på gamla övertygelser och höja min vibration. Något som resulterat i att jag manifesterat kärlek, utlandsresor, drömboenden, vänner och pengar.

 

Jag skapar mitt liv med frihet och bjuder nu in dig att göra detsamma.

UTBILDNING

Utbildad Livscoach genom Livscoach Akademin/Själens krigare, Kjell Haglund.

 

Jag har även gått utbildningar, kurser och program genom flera av de främsta mentorerna inom personlig utveckling, bland annat; Tony Robbins, Dr. Joe Dispenza, Denise Duffield-Thomas, Jessica Cunningham, Juliette Kristine, Marissa Peers, Vishen Lakhiani och Jeffrey Allen.

 

Utöver detta har jag även studerat Abraham Hicks, Eckhart Tolle, Kay Pollak med flera under hundratals timmar.

 

Allt detta får du ta del av i min coaching.

hands
golden swirl
papper ur manifesterings kit övningar

GRATIS
MANIFESTERINGS KIT

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett gratis attraktionslagen kit!

Tack för att du prenumererar!

Ditt kit är påväg till din inkorg 🦋

bottom of page