top of page

Hur manifesterar man pengar?

Psst! Du har väl inte missat mitt mest lyssnade poddavsnitt om just detta: Hur man manifesterar pengar med lätthet!


Det här är en av de vanligaste frågorna när det kommer till attraktionslagen och att manifestera sina drömmar: "Hur manifesterar man pengar?". För att kunna manifestera pengar behöver du komma ner till känslan av att de pengar du önskar dig redan är dina. Du behöver känna känslorna du kommer känna när pengarna manifesterats. Lite som att ta bakvägen till målet, genom att börja med känslorna som målet innebär. Men hur gör man det här rent praktiskt? Det ska vi gå genom i detta inlägg...Hitta ditt varför

För att känna känslan av att du redan manifesterat de pengar du vill ha behöver du först och främst komma fram till VARFÖR du vill ha dessa pengar. Vad ska du ha pengarna till?


Låt oss säga att du vill manifestera pengar för att kunna köpa ett hus. Då släpper vi pengarna och fokuserar på huset istället. Detta då huset förmodligen ger dig mer härliga känslor än vad pengarna gör (att ha pengablockeringar är nämligen ganska vanligt). Det är därför det du vill ha pengarna till som du egentligen vill manifestera. Pengarna är bara ett medel vi använder för att kunna köpa huset. Så, vi fokuserar på huset snarare än pengarna.


Var specifik

Okej, då ska vi bli lite mer specifika. Vilket hus är det du vill manifestera? Här gäller det att vara så detaljrik du bara kan, även om du aldrig sett huset du önskar dig. Hur känns det när du går in genom dörren? Hur känns det när du lagar mat i ditt nya kök?


Sen kommer frågan, varför vill du ha huset? Kanske är det för att det kommer att ge dig och din familj mer utrymme? Då är frågan även här, varför vill du ha mer utrymme? Kanske är det för att du då skulle få en plats där du kan få utlopp för din kreativitet? Varför vill du få utlopp för din kreativitet? Ja, du förstår hur det går till. Fortsätt att fråga dig själv varför du egentligen vill det du vill och du kommer tillslut att komma ner till en eller flera känslor. I exemplet ovan kanske personen kommer fram till frihet, glädje och lugn.
Visualisera

Ja, som du kanske förstår är detta något du kan sitta och visualisera hur länge du vill. Och om du verkligen vill ha det där huset, så vill du väl vara i den verkligheten så mycket du kan redan nu? Utnyttja då din förmåga att skapa den verkligheten i ditt sinne innan den blivit verklighet, och det kommer bli din verklighet snabbare än du hinner säga raggmunk (okej, kanske inte så snabbt, men du fattar).Om inte nu, när?

Ibland har vi en tendens att tänka "den här övningen ska jag göra någon dag" och på så vis aldrig riktigt komma till skott. Genom att tänka så signalerar du till universum att du inte är redo att känna de känslor som din dröm kommer att ge dig, och därför inte heller är redo för att din dröm ska bli verklighet. Här kommer därför en liten utmaning till dig. Det är en attraktionslagen övning för att manifestera pengar och jag utmanar dig att göra den nu med en gång. Japp! Just. Precis. Nu. Jag menar, om du inte har lust att känna känslan av att få oväntade pengar nu. När har du då lust att känna så? Tänkte väl det.


Ta fram papper och penna, öppna ett worddokument eller en ny anteckning i mobilen. Börja nu med första frågan och gå neråt (klicka på pilen för att se exempel på svar).


Ett tips när du bestämmer hur mycket pengar du vill attrahera in är att utgå ifrån en summa du tidigare manifesterat. Detta för att du då redan vet att det är möjligt. Om det är första gången du försöker manifestera oväntade pengar, börja med något som känns bekvämt i känslan. Det handlar egentligen bara om att du ska känna tillit till att det är möjligt.

Hur mycket pengar vill du attrahera in och när?

Varför vill du ha dessa pengar? Vad ska du göra med dem? Beskriv i nutid, som om det redan händer. Vad händer? Hur ser det ut?

Hur känns det när du gör detta?


Nu när du har svarat på dessa frågor. Hur känns det i kroppen? Hur kan du göra för att känna mer av dessa känslor varje dag?


Ett tips kan vara att läsa dina svar varje morgon för att komma tillbaka till känslan av att din dröm redan är uppfylld. Ett annat kan vara att sätta upp en bild som representerar det pengarna kommer att ge dig tillexempel på din badrumsspegel. Varje gång du ser bilden, koppla på känslan av att det redan är verklighet och känn tacksamhet i din kropp.Vill du lära dig manifestera med lätthet?


Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få mitt gratis manifesteringskit som hjälpt över 300 andra att manifestera sina drömmar.

Kommentare


17.png
produktblad ur manifestering övningar

GRATIS MANIFESTERINGS KIT

Attraktionslagen övningar som hjälper dig manifestera pengar, kärlek, drömjobb eller andra härligheter in i ditt liv.

bottom of page