top of page

The Lucky Girl Syndrome - så skapar du din drömverklighet


Lyckas med lucky girl syndrome och manifestera dina drömmar
The lucky girl syndrome - 4 steg till framgång

Du har säkert hört talas om "The lucky girl syndrome" som gått viralt på Tiktok den senaste tiden. Men vad är egentligen The lucky girl syndrome och hur kan vi använda oss av det för att manifestera våra drömmar? I detta inlägg får du lära dig hur du kan använda dig av The Lucky Girl Syndrome för att bli den mest tursamma person du känner och skapa din drömverklighet! Läs vidare för att ta reda på vad the Lucky Girl Syndrome är och hur du kan implementera detta strategiskt i ditt liv.

Vad är Lucky Girl Syndrome?


Lucky Girl Syndrome är ett sätt att se på sitt liv med ett positivt mindset, både det förflutna, den nuvarande situationen och framtiden. Med Lucky Girl Syndrome betraktar du alla dina tidigare misslyckade försök som lyckade steg på vägen mot ditt mål. Du ser dem som "meant to be" för att du skulle hamna där du skulle hamna för att få din önskan uppfylld. Du ser också tillbaka på alla de gånger du har varit "lyckligt lottad" - de gånger när allt bara har fallit på plats, oftast utan ansträngning. Lucky Girl Syndrome är kort och gott ett positivt mindset där man ser sig själv som någon med tur, lycka och flow i livet.


Varför bör du anamma the Lucky Girl Syndrome?


Vi har alla drömmar och mål om hur vi vill att våra liv ska se ut, men ofta håller vi oss själva tillbaka genom de tankar vi tänker. Vi kanske tänker att drömmen inte är för "sånna som mig" eller att vi inte är "bra nog" osv. Med detta mindset tar vi inte tillvara på de möjligheter som dyker upp i vår verklighet, vilket gör att vi inte heller kommer närmare våra mål och drömmar.


När vi anammar The Lucky Girl Syndrome tar vi fasta på ett positivt mindset, vilket gör att vi öppnar upp för mer framgång. När vi gång på gång intalar oss själva att vi är tursamma och att allt löser sig för oss, då börjar vi identifiera oss med detta och blir mer benägna att förverkliga våra drömmar. Nästa gång en möjlighet dyker upp i vårt liv blir steget att ta tillvara på denna chans därför lätt och självklart.


The Lucky Girl Syndrome har även en stark koppling till attraktionslagen, som säger att lika attraherar lika. Detta innebär att om du identifierar dig som den mest tursamma person du känner, då kommer det dyka upp saker och situationer i din verklighet som bevisar denna sanning. The Lucky Girl Syndrome innebär alltså att man per automatik attraherar mer positiva händelser, saker och personer in i sitt liv!
Hur blir man en lucky girl?


För att identifiera dig som en lucky girl så krävs repetition. Det handlar om att tänka, säga och känna att du har tur på en daglig basis, vilket sedan kommer resultera i att du har det!


Lucky Girl Syndrome handlar alltså om att tro på sig själv och sin egen förmåga att skapa lycka. Det handlar inte om att vara perfekt, utan snarare om att inse hur man använder de möjligheter som finns tillgängliga för en. Med andra ord, det handlar om att vara tacksam för det man har och ta ansvar för sin egen lycka som den medvetna skapare du är!
Här kommer konkreta tips för hur du kan använda dig av The Lucky Girl Syndrome för att manifestera mer kärlek, pengar, lycka och möjligheter i ditt liv:


1. Bli medveten om dina tankar och känslor. När en negativ tanke dyker upp gällande något, intala dig själv att allt löser sig för dig och att detta just ledde dig ett steg närmare det du vill ha.


2. Gör en lista med allt som går bra i ditt liv. Skriv ner alla gånger du haft tur och fyll på listan allteftersom.


3. Kliv in i ditt högsta jag. Föreställ dig själv i ditt drömscenario och kliv in i den versionen av dig själv. Sträck på dig och känn dig stolt över den fantastiska person du faktiskt är!


4. Affirmera mera! Intala dig själv dagligen att du har tur i allt och att allt löser sig för dig med lätthet. Detta kommer göra att det blir lättare och lättare att tänka positiva tankar och på så vis attrahera mer positiva händelser i ditt liv.Exempel på positiva affirmationer

🍀 Allt jag vill ha kommer till mig med lätthet.


🍀 Jag är den mest tursamma person jag känner!


🍀 Jag har tur i allt, hela tiden.


🍀 Allt löser sig för mig, oavsett vad!


🍀 Min framgång är garanterad, oavsett vad.


🍀 Min drömverklighet är påväg till mig nu.


🍀 Allt som händer gynnar mig i slutändan.


🍀 Universum är alltid på min sida och ger mig alltid det jag vill ha.

Tips för att hålla fast vid din nya Lucky Girl identitet


Ibland händer saker som gör att vi halkar tillbaka i gamla hjulspår. Kanske något händer som gör att vi tänker negativa tankar och börjar gå ner oss i den negativa spiralen. I dessa stunder kan det vara bra att fokusera på processen, inte bara på det slutliga målet/drömmer. Se varje litet steg du tar som en framgång. Även de som inte känns som framgång i stunden. Varje steg du tar gör att du lär dig något om dig själv och din dröm. Även saker som i stunden kan kännas som "dåliga" är egentligen bara kontraster som gör att vi kan bli ännu mer specifika gällande det vi faktiskt vill.


Något som är bra att komma ihåg i dessa stunder är allt det du har åstadkommit sedan du började jobba med ditt mindset och din dröm. Att tappa fokus ibland är helt normalt, det enda vi kan göra då är att ladda om och öppna upp för bättre tankar. En favorit för mig är att tänka eller säga "Universum älskar mig och allt löser sig för mig!".
Slutsats


När man använder Lucky Girl Syndrome för att skapa sin drömverklighet, är det viktigt att man fokuserar på det man vill snarare än det man inte vill. Konceptet handlar om att anamma ett positivt mindset där man tror på sig själv och ser allt som ett steg mot sin egen lycka och framgång.


Så, nu när du vet hur du kan bli den mest tursamma person du känner, kliv in i denna nya identitet genom att affirmera "Jag har alltid så tur!" i en kommentar nedanför detta inlägg!🍀
Vill du lära dig manifestera med lätthet?


Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få mitt gratis manifesteringskit som hjälpt över 300 andra att manifestera sina drömmar.
8 commenti


Jag har alltid sån tur

Mi piace
Risposta a

Christina! Ja, du har såå tur helatiiiden! 😍🙌

Mi piace

Jag har alltid så tur 🍀


Mi piace
Risposta a

På med lyckofiltret och se på allt omkring dig med den linsen "jag har tur jämt". Du kommer hitta sååå mycket bevis på att det stämmer! 😍🙌

Mi piace

Jag har alltid så tur

Mi piace
Risposta a

Jaa Maria! Du har alltid så himla tur! 🙌🙌😍

Mi piace

Jag har alltid så tur 🍀

Mi piace
Risposta a

Ja, Josefin! Du har alltid sån himla tur! 💃✨🤩 Och bevis på detta kommer du se överallt nu när du valt att sätta på dig de brillorna 😎💖

Mi piace
17.png
produktblad ur manifestering övningar

GRATIS MANIFESTERINGS KIT

Attraktionslagen övningar som hjälper dig manifestera pengar, kärlek, drömjobb eller andra härligheter in i ditt liv.

bottom of page