top of page

Vad är attraktionslagen och hur manifesterar jag med lätthet?

Jag skapar min verklighet

Lagen om attraktion säger att lika attraherar lika. En person som ständigt tänker på bristen av pengar, kommer att fortsätta locka till sig situationer av brist på pengar. Samtidigt kommer en person som ständigt tänker på välstånd och överflöd att locka till sig fler situationer och känslor som bevisar välstånd och överflöd.Det jag tänker på och väljer att lägga mitt fokus på, får jag alltså mer av. Vare sig jag vill eller inte.Allt i universum består av energi. Energi som hela tiden flödar och lockar till sig det den matchar med, precis som två magneter. Vi människor består även vi av energi. Den energi jag har i kroppen är den som gör att jag lockar till mig det jag lockar till mig, vare sig jag vill eller inte.Detta betyder att när jag ändrar min energi mot det jag vill, måste det jag vill komma till mig. Det kan inte bli på något annat sätt. Lagen om attraktion är nämligen lika självklar som tyngdlagen, dvs den går inte att trotsa.Hur ändrar jag min energi för att manifestera det jag vill?


Energin i kroppen förändras av mina känslor. Det är alltså mina känslor som gör att jag lockar till mig det jag lockar till mig. Genom att fylla min kropp med ett överflöd av känslor som är positiva, härliga och fulla av kärlek blir detta även den energi jag lockar till mig. Så hur ändrar jag mina känslor?
Ändra tanken, ändra känslan = ändra energin och manifestera det du vill


För att ändra mina känslor från negativa till en positiva utgår jag från de tankar jag tänker. Det är nämligen mina tankar som skapar de känslor jag känner i kroppen. När jag känner ilska är det alltså inte för att något externt i min omgivning gjort att jag känner ilska (även om det kan kännas så), utan det är mina tankar gällande det som skett i det externa som gör att jag känner ilska. Det är därför viktigt att vara medveten om vilka tankar som dyker upp och lära sig att kalibrera/ändra fokus mot mer gynnande tankar när ogynnande tankar dyker upp.
Genom att guida om tanken mot något jag vill kan jag ändra min känsla i kroppen och på så vis ändra min energi och i sin tur det jag lockar till mig.


En tanke jag bär med mig är “finns det en bättre tanke?”. Detta för att medvetet skapa den verklighet jag vill ha. En annan fråga jag ställer mig när jag hamnar i negativa tankebanor är "Okej, nu vet jag vad jag inte vill. Så vad vill jag istället?". När du vet vad du inte vill, då vet du nämligen också vad du vill. Lägg fokus där och manifestera det du vill istället för det du inte vill.


Vill du lära dig manifestera med lätthet?


Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få mitt gratis manifesteringskit som hjälpt över 300 andra att manifestera sina drömmar.

Comments


17.png
produktblad ur manifestering övningar

GRATIS MANIFESTERINGS KIT

Attraktionslagen övningar som hjälper dig manifestera pengar, kärlek, drömjobb eller andra härligheter in i ditt liv.

bottom of page